OM ARTISTENE – ALLE ARTISTER HVER KVELD

Morten Ramm & Martin Marki


Morten Ram er en velkjent kar, en av Norges mest etterspurte komikere og entertainere! Hvis Morten Ramm var et naturfenomen, ville han vært en humor-orkan med styrke 10. Mannen er kronisk morsom, og det er få ting som er gøyere enn å se mannen i fri utfoldelse på en scene.

Du har sett han i programserien i ulike prgram på TV og vi nevner blant annet Torsdag kveld fra Nydalen, han var med i prosjektet « Kan Morten Ramm fylle Oslo Spektrum?» Han har vunnet komprisen, Han er kjent for ulike roller, deriblant «DJ Dan» som selvsagt også blir å se på scenen.

Martin Marki får man også sett på scenen, humoren hans har virkelig slått an blant mange. Han var med i Lilyhammer og har den populære kanalen «Humornieu» som blant annet drives av Morten Ram. Det er bare å glede seg til å se både Morten og Martin på scenen på årets juleshow. 

Rune Bjerga

Endelig kan vi lansere Rune Bjerga til julebordshowet på Sola, dette er en av vestlandets mest populære og etterspurte komikere. Han har lynkjappe replikker, herlig presisjon og treffende spøker og fortellinger om alt mellom himmel og jord.

Rune er en dreven og meget morsom komiker som tar opp tema som vi alle kjenner oss godt igjen i. Rune passer på alle type arenaer og gir alltid 100 prosent av seg selv. Hans «onemanshow «Jøye meg» ble en stor suksess og er til nå sett av over 10000 publikummere.

I 2017 tok han rennafart og fylte DNB Arena med showet «Bjerga On Ice» som fikk glitrende tilbakemeldinger. Rune er en travel og populær komiker så vi er ydmyke av å kunne presentere han som en av årets entertainere.

Freddy Kalas

Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Det er bare å glede seg til en partykonsert med topp stemning etter desserten.

I 2015 inngikk Freddy samarbeid med Universal Music Norge. Allerede fra første låt – ”Pinne for landet” tok lytterne han godt i mot. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren ”Hey Ho” til energiske ”Feel Da Rush” og sommerhiten ”Jovial”, som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde ”jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Freddy Kalas har rundet 175 millioner streams (!) på Spotify og fortsetter å være en av landets mest attraktive sceneartister.

Marion Ravn

Marion ble først kjent via sin deltakelse i duoen M2M sammen med Marit Larsen. Deretter slo hun gjennom som soloartist med albumet Here I Am, hun har sunget duett med Meat Loaf, ligget på førsteplass på VG-lista i utallige uker, turnert store deler av verden.

Du har sett Marion som programleder for Idol, dommer i i X Factor og var med i den andre sesongen av TV 2-programmet Hver gang vi møtes, Hun har gitt ut en rekke album og singler som er blitt godt mottat både fra media og lyttere.

Marion er en av Norges beste artister og vi ser frem til at Marion kommer til årets julebordshow, det blir nemlig musikalske godbiter man kan se frem til.

Hans Petter Hansen

Hans Petter Hansen er blitt en tradisjon på julebordshowet på Sola og det blir suksess hver eneste gang. Med refrengene printet ut bak menykortene starter han som alltid allsang sekvensen hvor samtlige gjester reiser seg opp og synger med.

Hans Petter toppet VG-listen for litt over 40 år siden med sangen «Jeg kommer snart igjen» . Der ble den liggende på toppen i hele 13 uker. Og dette er selvsagt en av sangene Hans Petter skal fremføre også dette året!

Loveguns

Loveguns er en folkelig duo som leverer friskt, humørspredende og inkluderende livemusikk. Duoen blir å spille opp til dans og fest ut i den sene nattetime i restuarant og barområdet på hotellet fra rundt kl. 23.30 med et bredt og variert coverlåt-repertoar

Den uhøytidelige, allsidige og sjangeruavhengige duoen består av Aina Beckstrøm Heiland og Kjell-Are Heiland. Kjell er også vokalist i Playboys og har som trommis vært innom mange sørlandsband, bl.a; Heltan, Panhead, Indre Grisefjorden Boogie Woogie Band & Luxus Leverpostei.

 

Kjells Bells

Partybandet Kjells Bells blir å spille opp i storsalen til hotellet fra rundt kl. 23.30. Dette er et fantastisk partyband som har spilt på utallige arrangement gjennom det siste tiår, her får man «hit» etter «hit» mens gjestene fyller dansegulvet utover i den sene nattetime.

Frontfiguren i bandet er Kjell Undheim som også er kjent som vokalist i rockebandet «Ingenting» I tillegg til Kjell blir både Tine, bassist og trommeslager med. Kjells Bells har et stort repertoar og står for en høy partyfaktor som passer ethvert julebord.