Årets artister 2024 - Stavanger (Sola)

Rune Bjerga

Rune Bjerga
Rune Bjerga er en av Vestlandets mest populære og etterspurte komikere. Han setter opp egne show og gjør jobber for næringslivet året rundt. Rune har en positiv utstråling og alltid den gode publikumskontakten. Han har lynkjappe replikker, herlig presisjon og treffende spøker og fortellinger om alt mellom himmel og jord.

Maria Stavang. Jonna Støme og Ole Soo

Jonna Støme
Jonna Støme har gjort suksess som komiker landet rundt. Han trives foran publikum, noe som gjenspeiles i hans selvsikre, energiske og svært morsomme karakter. Han tar tak i de små hverdagslige tingene som vi alle kan kjenne oss igjen i og blåser dette opp til nye proporsjoner.

PDF-Sola-2024_PLAKAT_JPG

KEiiNO
KEiiNO vant i 2019 den norske finalen i MGP med låten «Spirit in the Sky» og representerte Norge i Eurovision Song Contest. De har toppet VG-lista og blitt nominert til Spellemannpris i klassen Årets låt. Samt fått en rekke priser gjennom de siste årene. De var også med i MGP i 2021 og 2023 hvor de begge årene fikk en solid 2. plass.

IngerLise_Utvalg_268-2

Inger Lise Hope
Inger Lise er med på The Voice på TV2 denne sesongen og mange spår at hun vil komme langt i årets sesong. Hope har også vært å se på Grand Dinnershow i Egersund, Sommerrevyen i Sandnes, MODS-musikalen Revansj, forestillingen Sex og Siddisliv, samt ulike julekonserter og mye mer. Med seg har hun 4 dansere.

Geirmund Hansen showo

Geirmund
Geirmund Hansen er en vokalist med en sterk stemme som alltid leverer et unikt show når han står på scenen. Han fikk sitt gjennombrudd i The Voice, har deltatt på Melodi Grand Prix og har blitt en rutinert artist med masse sjarme. På showkveldene har han med seg de eminente musikerne fra Need Music.

022624_Keiino1596 1

Alexandra Rotan
Alexandra Rotan er en av Norges mest populære kvinnelige vokalister. Hennes stemme har trollbundet publikum på julekonserter, talentkonkuranser som Idol, Melodi Grand Prix og med en 2. plass i Stjernekamp. Denne våren er hun å se i TV2-programmet Kompani Lauritzen.

Berg 9

Need Music
Need Music er en gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. Gjennom årets Julebordshow vil de med gitarist og saksofonist compe Geirmund gjennom kvelden.

TA-Julebordshow-469

Goggen
Vi tør å påstå Norges beste trubadur! Han lager liv, allsang og enhver kveld med Goggen blir en fest. Alltid høy allsang-faktor. Han har vært med på Julebordshowene en rekke år tidligere og vi er glade for å han han tilbake i år.

Julebordshow Stavanger Sola 2024