Årets artister 2023 - Stavanger/Sola

Alex Rosén show

Alex Rosén
Alex er en av Norges mest kjente underholdere som leverer morsomme historier, sang og en god dose galskap underveis. Det blir aldri kjedelig rundt denne mannen og latteren hans får enhver i godt humør.

Tommy Steine show

Tommy Steine
Tommy Steine er en av landets mest erfarne komikere som leverer standup fra øverste hylle hver eneste gang. Med over 200 show, nominert til Gullruten og Årets komiker er det bare å glede seg en hel del.

Staysman show

Staysman
Staysman leverer forrykende konserter med fullt trøkk, allsang og topp stemning. Han er en av Norges fremste artister med millioner av strømminger, gullplater, platinaplater og er en ettertraktet artist på norske scener

Raylee show

Raylee
Raylee gav ut sin første plate som 11-åring og har de senere årene deltatt i program som Stjernekamp, Melodi Grand Prix og Skal vi danse. Hun leverer alltid på scenen med en fantastisk stemme og masse energi.

Geirmund Hansen showo

Geirmund
Geirmund Hansen er en vokalist med en sterk stemme som alltid leverer fullt show når han står på scenen. Han fikk sitt gjennombrudd i The Voice, deltatt på Melodi Grand Prix og har blitt en rutinert artist med masse sjarme.

Alice Show ny

Alice Hugøy
Alice Hugøy er en ung artist med en stor stemme innenfor pop og R&B. Hun imponerte stort under Norske Talenter og ble for alvor kjent gjennom The Voice. Med sin energiske stil leverer hun til topp stemning på scenen.

Berg 9

Need Music
Need Music er en gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. Gjennom årets julebordshow vil de med gitarist og saksofonist compe artistene Raylee, Geirmund og Alice Hugøy.

Loveguns show

Loveguns
Loveguns er en folkelig duo fra Moi som leverer friskt, humørspredende og inkluderende livemusikk. Det blir garantert topp stemning når de spiller opp til fest og dans i bar-området etter desserten er unnagjort.

Ole Alexander show

Ole Alexander
Ole Alexander er i vinden som aldri før med Stavangerkameratene. Han har en forkjærlighet for Julebordshowet på Sola og det er med glede å presentere at Ole har med seg bandet sitt og skal spille i storsalen ut i de sene nattetimer.

Sola-2023-nettside-show