Om artistene – Alle artister hver kveld

Stian Blipp


Vi er ydmyke av å kunne presentere Stian Blipp som en av årets entertainere. Han ble først kjent via Norske Talenter i 2008 og deretter har det gått slag i slag. Du har sett han som programleder i IDOL, han hadde eget TV show på TV 2 i fjor som het «Stian Blipp Show» og er nå programleder i Senkveld på TV2 med med Helene Olafsen.

Han har vunnet publikumsprisen under Gullruten og opptrådt på en rekke firma arrangement hvor han har levert underholdning fra scenen til topp stemning hver eneste gang. På julebordshowet vil du oppleve alt fra standup, beatboxing, historer og tørre vitser som du garantert vil få latterkrampe av.

Dag Schreiner

Dag Schreiner var stor suksess sist han var med på julebordshowet og det har haglet inn med tilbakemeldinger fra firmaer som vil han han tilbake på scenen. Det er derfor en stor gleder av å presentere Dag til årets julebordshow og hvem veit, kanskje kommer «Bøgvall Kai» innom denne gangen og.

Dag er blant regionens mest populære humorister, noe han har vært i en årrekke. Han er en ettertraktet komikere med underfundige figurer, satire og selvironi. Dag har hatt kjempesuksess med sine soloshow og vi kan ikke annet enn å si at vi gleder oss stort til Dag kommer tilbake.

Tone Damli

Tone Damli Aaberge fikk sitt gjennombrudd i TV2 programmet IDOL hvor nærmere 1,5 millioner TV seere fikk se Tone i finalen, etter dette har hun blitt værende i rampelyset.

Hun har solgt til gullplate, fikk 3. plassen i Skal Vi Danse, kom til finalen Melodi Grand Prix, vært Idol-dommer, hatt egen TV serie, prydet norske riks aviser gang på gang og slik kunne vi fortsatt.

Tone er en fantastisk artist som leverer hver eneste gang hun står på scenen og vi ser frem til musikalske godbiter når Tone entrer scenen til årets julebordshow.

Staysman

Det blir topp stemning når «STAYSMAN» entrer scenen med en fartsfylt minikonsert etter desserten. Han er kjent for å gi av seg selv på scenen, lage liv, allsang og få med enhver gjest til å synge med. Og ja, du blir nok å synge med på «En godt stekt pizza» du også.

Stian Thorbjørnsen «alias Staysman» ble først kjent gjennom Sommerstjerner, Paradise Hotel og Robinson. Deretter tok han en fin  2. plass i Skal vi Danse og 3. plass i Melodi Grand Prix. Så var det Farmen hvor han smeltet hjertene til det norske folk og nå er det musikk som gjelder. Staysmann er klar for å lage tidenes fest på Sola, så her er det bare å synge med!

Inger Lise Hope

Merittlisten til Inger Lise Hope er lang og vi nevner hovedrollen som «Skjønnheten» i Skjønnheten og Udyret. Grand Dinnershow i Egersund, Sommerrevyen i Sandnes, MODS-musikalen Revansj, forestillingen Sex og Siddisliv, samt ulike julekonserter og mye mer.

Endelig kommer Inger Lise Hope til julebordshowet på Sola, vi har spurt denne fantastiske Stavanger-artisten i en årrekke og endelig hadde hun mulighet til å være med. Med seg har hun musiker Svein Andre Olsen og 2 fantastiske show dansere. Her garanterer vi musikk og dans i skjønn forening.

Loveguns

LOVEGUNS er tilbake!!!! Dette er en folkelig duo som leverer friskt, humørspredende og inkluderende livemusikk. Duoen blir å spille opp til dans og fest ut i den sene nattetime i restuarant og barområdet på hotellet fra rundt kl. 23.30 med et bredt og variert coverlåt-repertoar

Den uhøytidelige, allsidige og sjangeruavhengige duoen består av Aina Beckstrøm Heiland og Kjell-Are Heiland. Kjell er også vokalist i Playboys og har som trommis vært innom mange sørlandsband, bl.a; Heltan, Panhead, Indre Grisefjorden Boogie Woogie Band & Luxus Leverpostei.

Kjells Bells

Partybandet Kjells Bells blir å spille opp i storsalen til hotellet fra rundt kl. 23.30. Dette er et fantastisk partyband som har spilt på utallige arrangement gjennom det siste tiår, her får man «hit» etter «hit» mens gjestene fyller dansegulvet utover i den sene nattetime.

Frontfiguren i bandet er Kjell Undheim som også er kjent som vokalist i rockebandet «Ingenting» I tillegg til Kjell blir både Tine, bassist og trommeslager med. Kjells Bells har et stort repertoar og står for en høy partyfaktor som passer ethvert julebord.