Det blir servert en herlig varm julebordbuffet etterfulgt av et fristende dessertbord.
Alle buffeter er merket med allergener. Ved særlige tilfeller gi gjerne beskjed i forkant. Det er alltid en kokk tilstede som kan svare på ytterlige spørsmål ved buffetområdet.
Varm julebordsbuffet
Det er bare å se frem til varm og god julemat som inkluderer:
– Ribbe & pinnekjøtt.
– Kalkunbryst & Svinenakke.
– Julepølser & medisterkaker.
– Kokte & fløtegratinerte poteter.
– Julesaus & pinnefett.
– Rødkål, rotpure & rosenkål.
Dessertbuffet
Nytraktet kaffe og et herlig dessertbord som bl.a. inneholder:
– Multekrem og riskrem.
– Karamellpudding og sjokoladepudding.
– Sitrusfromasj og gele.
– Kransekake, fløtekake og julekaker.
– Ostefat, fruktfat og dadler.
– Skogsbær i lake.
– Vaniljesaus, rød saus og karamellsaus.
Tapasbuffet
For de som har VIP-billetter blir det, i tillegg til aperitiff, servert tapasbuffet under VIP-sekvensen bestående av:
– Marinerte kjøttboller.
– Spansk Serranoskinke.
– Brie
– Spansk potetsalat.
– Marinert sopp og marinert oliven.
– Grønnsaker med dip (Gulrotstaver, Kålrotstaver, Selleristaver, Hvitløksdip)
– Gigantkapers med stilk og olivenolje.
– Foccacia og baguetter med hjemmelaget kryddersmør.
Drikke & bonger
Noen uker før arrangement vil hotellet ringe for å ta drikkebestilling. Du bestiller da det antall flasker øl, vin og mineralvann som vil stå klart på bordet deres ved ankomst.
Det blir også anledning til å forhåndsbestille bonger som vil ligge klar på hotellet ved ankomst.