Mat & drikke

Det blir servert en herlig varm julebordbuffet etterfulgt av et fristende dessertbord.

Alle buffeter er merket med allergener. Ved særlige tilfeller gi gjerne beskjed i forkant. Det er alltid en kokk til stede som kan svare på ytterlige spørsmål ved buffetområdet.

Varm julebords buffet
Det er bare å se frem til varm og god julemat som inkluderer:
– Ribbe & pinnekjøtt.
– Kalkunbryst & Svinenakke.
– Julepølser & medister kaker.
– Kokte & fløtegratinerte poteter.
– Julesaus & pinnefett.
– Rødkål, rot pure & rosenkål.

Dessert buffet 
Nytraktet kaffe og et herlig dessertbord som bla. inneholder:
– Multekrem og riskrem.
– Karamellpudding og sjokoladepudding.
– Sitrusfromasj og gele.
– Kranskekake, fløtekake og julekaker.
– Ostefat, fruktfat og dadler.
– Skogsbær i lake.
– Vaniljesaus, rød saus og karamellsaus.

Tapasbuffet
For de som har VIP billetter blir det i tillegg til aperitiff servert tapasbuffet under VIP-sekvensen, bestående av:
– Marinerte Kjøttboller.
– Spansk Serranoskinke.
– Brie
– Spansk potetsalat.
– Marinert Sopp og marinert oliven.
– Grønnsaker med dip (Gulrotstaver, Kålrotstaver, Selleristaver, Hvitløksdip)
– Gigantkapers med stil og olivenolje.
– Foccacia og baguetter med hjemmelaget kryddersmør.

Drikke & bonger. 
Noen uker før arrangement vil hotellet ringe for å ta drikkebestilling. Du bestiller da det antallet flasker øl, vin og mineralvann som står klart på bordet deres ved ankomst.

Det blir også anledning til å forhåndsbestille bonger som ligger klar på hotellet ved ankomst.