Årets artister 2024- Sarpsborg

Jon Niklas Rønning

Jon Niklas Rønning
Jon Niklas er en av Norges fremste komiker med sin lune humor og musikalske godbiter. Han skal geleide oss gjennom kvelden sammen med pianist Ole M. Aagenæs og vokalist Hanna Solemdal.

TA-Julebordshow-Sola23-LoRes-204

Staysman
Staysman leverer forrykende konserter med fullt trøkk, allsang og topp stemning. «Kongen av rølp» har stått bak landeplage etter landeplage de siste tiårene og garanterer allsang og fest på høyt nivå.

Berg 9

Need Music
Need Music er en gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. Til årets Julebordshow kommer de med DJ, saksofon, trompet og vokalist Celiin, Alexandra Joner og Alejandro Fuentes.

Alejandro Fuentes

Alejandro Fuentes
Alejandro Fuentes tok tredje plassen i Idol og har siden den gang hatt album på VG-lista, vunnet "Årets hit" under Spellemannsprisen og blitt strømmer millioner av ganger på strømmetjenesten Spotify.

TA-Julebordshow-193

Alexandra Joner
Alexandra Joner er en profilert artist, programleder og danser vi har sett i program som Maskorama, MGP, Bloggerne og Love Island. Med sin positive, energiske og sjarmerende væremåte er det bare å glede seg til musikalske godbiter og showopptredener fra scenen.

Bjørn-Henning_Ødegaard_10-04-2019_DSC_33901

Bjørn-Henning Ødegaard
Etter flere strålende opptredener på Latter Live på NRK, deltagelse i Alle Mot Alle på Discovery Plus og en av programlederne i den populære Konspirasjonspodden - er han for tiden aktuell med sin andre soloforestilling "Skilt pappa sveiper høyre"  og kommer til Sarpsborg med et standupinnslag.

Celiin 1

Celiin
Med sin unike stemme skaper Celiin et rått og sårbart univers​​ i et alternativt poplandskap. Hun har satt rock'n'roll på kartet, deltatt i Stjernekamp og er aktuell med ny musikk. Her blir det mye energi og ikke minst en ambisiøs og sulten trønder bak mikrofonen.