Årets artister 2023 - Bergen

Ceccny

Cecilie Steinmann Neess
Cecilie Steinmann Neess har på kort tid gått fra ung og lovende til å bli en av landets største komikerstjerner som leverer fjellstøtt.  Nominert til komiprisen og gjort stor suksess med sine kritikerroste show.

Sjur Koppen

Sjur Koppen
Sjur Koppen vil imponere kveldens gjester og vi spår at det er kort tid før denne bergenseren virkelig slår gjennom som en komiker som kan gå hele veien til topps i komiker-Norge, han leverer nemlig helt magisk.

Eirik Søfteland

Eirik Søfteland
Eirik Søfteland, bergenseren som rocker ethvert arrangement. Leverer alltid til gull noe han også har vist i program som Idol, Skal vi danse, Stjernekamp og Århundres stemme. Vi gleder oss stort til å ønske Søfteland tilbake til oss.

Vivian sørmeland show

Vivian Sørmeland
Vivian Sørmeland er en artist som er synonymt med mot, energi, begeistring og skaper trøkk hver eneste gang hun entrer scenen. Med lang fartstid i musikkbransjen gleder vi oss enormt - og hun vil i tillegg være gjesteartist for Donkeyboy.

Need Music fest

Need Music
Need Music er en gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. Gjennom årets julebordshow stiller de med DJ, trompet, trommer, el-fiolin, og gitarist. De vil compe artistene Vivian Sørmeland og Eirik Søfteland og kjøre det helt til topps med et heftig afterparty ut i de sene nattetimer.

Donkeyboy 2

Donkeyboy
Vi er ydmyke av å kunne presentere selveste Donkeyboy. De har solgt til tre ganger platinaplate, vunnet tre Spellemannspriser, kåret til årets hit og første norske vinneren av EBBA-prisen. Med kjente låter som: Ambitions og Sometimes er det duket for en opplevelse av de sjeldne på årets julebordshow.

PDF-BERGEN-2023-nettside-show