Årets artister 2024 - Bergen

Stian Blipp

Stian Blipp
Stian Blipp er an av Norges største TV-personligheter og leverer fjellstøtt på scenen med humor, beatboxing og en god dose med sjarme. Han har vært programleder av Norske Talenter, vunnet Publikumsprisen under Gullruten, blitt stemt frem som Folkets favoritt, hatt sitt eget TV-show på TV2, samt programlederrollen i Senkveld sammen med Helene Olafsen, for å nevne noe.

Christoffer Scjelderup om det ikke passer kun med hvitt kan man kanskje lage dressjakke

Christoffer Schjelderup
Christoffer Schjelderup snakker om alt mellom himmel og jord. I 2009 var han nominert til «Stå opp-prisen» som er komikerens egen hederspris. Han har vært med i juleshow som har trillet til terningkast 5 på terningen av Bergens Tidene. En av Norges mest produktive og hardtarbeidende komikere.

Madcon vil dette funke mon tro

MADCON
Madcon bestående av Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam er endelig tilbake til årets Julebordshow. Duoen har gitt ut seks album og flere singler, solgt til platina, og vunnet seks Spellemannpriser. I 2008 vant de også World Music Awards for beste norske artist/gruppe. De har turnert i 37 ulike byer i Europa og har hits som  «Beggin» «Glow» og «Don’t worry».

Need Music fest

Need Music
Need Music er en gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. På årets Julebordshow stiller de med DJ, trommer, saksofon, el-fiolin og vokalistene Lisa Tatjana og Sverre Eide.  De kjører også helt til topps med et heftig afterparty ut i de sene nattetimer.

Lisa Tatjana, bruke dette tenker jeg, om det er det beste

Lisa Tatjana
Etter en spennende duell i «The Voice», ble Bergensjenta Lisa Tatjana Frimanslund «stjålet» av mentor Espen Lind. Siden den gang har hun stått fjellstøtt på scenen og er en av artistene i musikerkollektivet Need Music. Det blir alltid topp stemning med Lisa på scenen. Hun kjører både show gjennom kvelden og vil være med på afterparty etter dessert.

Sverre Eide 1

Sverre Eide 
Sverre Eide – artisten som sjarmerte nasjonen i Idol 2013 og fortsatte å fortrylle publikum på turnéer og festivaler landet rundt. Med høy allsangfaktor og egne hits på repertoaret, er han den perfekte artisten som stiller med show gjennom kvelder og er med på afterpartyet etter dessert.

Julebordshow Bergen 2024