Artistene i Bergen

Marit Voldsæter

Det er bare å glede seg, selveste Marit Voldsæter kommer til årets julebordshow. Komikern har hatt stor suksess med ulike turneer, egne TV-serier, på utallige scener og har også blitt tildelt komipisen.

Marit står fjellstøtt, dette er en komiker i særklasse, hun har hatt stor suksess og vi nevner blant annet forestillingen «Kvinner På Randen» som ble sett av 110.000 tilskuere.

Marit har presise rolletolkninger, årelang erfaring og vinner publikums hjerter hver gang hun går på scenen. En hysterisk morsom Bergenser, som gir deg valuta hvert minutt hun er på scenen.

Hans Morten Hansen

Hans Morten Hansen regnes som en av Norges morsomste standupkomikere! Hansen er tilbakelent, avslappet og serverer sitt budskap på en unik måte.

Hans Morten Hansen vant i 2010 og 2012 prisen for Norges beste stand-up artist. Han har hatt verdensrekord i antall timer stand up med over 38 timer i strekk.

Med sin folkelige fremtoning er komikeren fra Stavanger blir ettertraktet i hele Norges land. Og vi er ydmyke av å kunne presentere Hans Morten til årets show.

Tone Damli

Tone Damli Aaberge fikk sitt gjennombrudd i TV2 programmet IDOL hvor nærmere 1,5 millioner TV seere fikk se Tone i finalen, etter dette har hun blitt værende i rampelyset.

Hun har solgt til gullplate, fikk 3. plassen i Skal Vi Danse, kom til finalen Melodi Grand Prix, vært Idol-dommer, hatt egen TV serie, prydet norske riks aviser gang på gang og slik kunne vi fortsatt.

Tone er en fantastisk artist som leverer hver eneste gang hun står på scenen og vi ser frem til musikalske godbiter når Tone entrer scenen til årets julebordshow.

Åge Sten Nilsen

Gjør det klar for Queen-medley med Åge Sten Nilsen, vi garanterer topp stemning. Du vil oppleve sanger som «We Will Rock you» og «We Are The Champions». Her blir det allsang!

Åge har siden Wig Wams eventyrlige suksess markert seg sterkt som en artist som står trygt på egne bein. Du har sett han i Melodi Grand Prix og TV-program som «Singing Bee» og Det Store Korslaget»

Vi setter stor pris på at nettopp Åge kommer til årets julebordshow, her er det bare å reise seg, danse, synge og klappe i takt for «the show must go on»

 

Oda

Oda er en fantastisk artist fra Bergen som leverer musikalske godbiter med energi og begeistring. Dette er show numre du seint vil glemme.

Hun deltok på Idol i 2006 hvor hun fikk en fin 8. plass som var starten på en karriere hvor hun både har gitt hun egen musikk og hatt suksess

Artistnavnet hennes ODEE har utspring i tiden hun bodde i Los Angels og nå er hun endelig tilbake på hjemmebane og det er bare å glede seg.

Need Music

Need Music var med oss i fjor og lagde elektrisk stemning gjennom kvelden og selv om vi har sagt vi alltid skal fornye oss i alle ledd er gjengen tilbake på scenen også dette året.

Dette er en unik gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. Gruppen er et kontinentalt live-show som leverer helt magisk hver eneste gang.

Dette året stiller gjengen med DJ, saksofonist, tromme og gitarist. De blir med flere av kveldens artister for å lage liv til enhver gjest i salen.

Partybandet Miami Vice Machin

Miami Vice Machine har tatt 80-tallet på alvor, og de fyller et skrikende behov. Endelig et band som er trofast mot alle de vidundelige tonene en synthesizer kan frembringe. Knyt danseskoene!

Puddelrockerne ga heavymusikken en helt ny dimensjon, to karismatiske vokalister tar oss sammen med et brilliant band med på en reise tilbake i tid. Her blir det dans fra første til siste låt.

Gjør deg klar til en epoke da håret skulle være stripete, sprikende og dunste av gele, fargene skulle være i pastell og neon, og musikken skulle være syntetisk og fengende. Et 80-talls band i særklasse!