Artistene i Bergen

Terje Sporsem

Terje Sporsem er en av Norges desidert mest populære komikere. Som kveldens konferansier i Bergen garanter vi topp stemning fra start til slutt. Komikeren fra Ålesund er en av Norges mest ettertraktede komikere på firma arrangement og han har hatt flere soloforestillinger som har høstet fantastiske kritikker.

Han har også deltatt i utallige TV produksjoner som da han vant Masterchef, han har deltatt i «Skal Vi Danse» vært programleder i P4 og rullet på TV skjermen dette året i Camp Kulnaris på TV Norge for å nevne noe.

MADCON

MADCON er kjent for å lage tidenes stemning hver gang de står på scenen. Duoen Yosef & Tshawe har solgt til 6 ganger platina, vunnet seks spellemannspriser, vunnet World Music Award for beste norsle artist / gruppe, topper VG lista gang på gang og slik kunne vi fortsatt og fortsatt.

Duoen har turnert verden rundt og har en rekke store HITS som Beggin, Glow. Vi gleder oss stort til opptredenen til MADCON, for dette blir topp stemning og en uforglemmelig kveld for deg og dine ansatte

Eirik Søfteland

Eirik Søfteland er klar for å rocke til årets julebordshow og artisten fra Bargen har sagt han gleder seg ellevilt til å stå på scenen i november og desember. Gjennom sin deltakelse i Idol og Skal Vi Danse gjorde han hver fredag til festkvelder på TV og tok Norges langstarkte land med storm!

Det var gjennom Idol artisten fikk vist sin store musikalske bredde og at han er en showmann uten like. Høsten samme år inntok han dansegulvet i TV2’s “Skal Vi Danse” hvor han likeså godt vant hele konkurransen.

Vidar Hodnekvam

Vidar Hodnekvam fra Bergen har siden sin debut i 2007 reist landet rundt og fått publikum til å gapskratte med sylskarpe tekster og ektefølt innlevelse. Han har deltatt i flere tv-produksjoner og hatt eget show på VG-TV.

Vidar har gjort tonnevis med oppdrag for næringslivet og ser nå frem til å komme til Quality Hotel Edvard Grieg og julebord showet med selvutleverende tekster om alt mellom himmel og jord. Med sin gutteaktig sjarme og karisma garanterer vi topp stemning når Vidar står på scenen.

Vivian Sørmeland

Kort fortalt er Vivian synonymt med mot, energi, begeistring og skaper trøkk fra scenen når hun opptrer. Hun slo gjennom i IDOL i 2006, har de siste årene turnert med Donkeyboy, samt spilt på utallige firma arrangement med musikk kollektivet «Need Music»

Vi ser frem til at Vivian kommer og med seg fra Need Music har hun DJ, saksofonist og fiolinist. Vi garanterer som alltid med denne gjengen heidundrende show innslag både før og etter middag.

 

Undercover

Partybander Undercover vil spille opp til  fest og dans med fantastiske coverlåter fra det siste tiår. Bandet består av Jens Erik Aasmundseth fra Sotra som er kjent som den «gyldne strupen» Olav Skorpen som er omtalt som byens beste bassist. Og ikke Eirik Søfteland som i Undercover spiller trommer.

Du skal ikke se bort fra at du vil høre låter fra artister som Åge Aleksandersen, Michael Jackson og Waterboys, til Bruno Mars, Muse og Daft Punk; her blir det noe for alle! De tre musikerne møttes første gang på jam i Os Rock City for mange herrens år sia, og har holde takta sammen siden den gang